[Media] Geschreven door Erik op 2014-02-12 15:39:35

Nieuwe screen Super Smash Bros toont terugkeer van dodelijke Home-Run Bat

Vandaag is er weer een nieuwe afbeelding vrijgegeven van Super Smash Bros. voor de Wii U op Miiverse. Deze laat een van de meest krachtige wapens uit de franchise in volle glorie zien. 'Items' hebben altijd een prominente rol gespeeld in de Super Smash Bros.-franchise. Doorgaans zijn deze als wapens te gebruiken, maar sommige zorgen er ook voor dat je wat minder snel uit het veld wordt geslagen. Een hoop van deze voorwerpen bevatten een referentie naar Nintendo's befaamde series, zoals de Fire Flower of de Pokéball. Een van de meest sterke wapens was echter de Home-Run Bat, welke tegenstanders met een enkele zwaai uit de omgeving kon slaan. De director van Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, heeft vandaag bevestigd dat deze in een zwart sausje terugkeert voor de twee nieuwste delen uit de serie. Hij zei er het volgende over (vertaald):

"Plaatje van de dag. The Home-Run Bat is zwart in Super Smash Bros.! Hij is zo krachtig dat je ogen eruit kunnen spatten!
Super Smash Bros. verschijnt vanaf eind 2014 voor de Wii U. Het is echter nog niet bekend wanneer je de Nintendo 3DS-versie in de schappen kunt verwachten.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)