[Media] Geschreven door Nathan op 2014-02-15 15:00:00

Screenshots en veel informatie Forbidden Magna over personages en gevechten

Er is nieuwe informatie en screenshots van Forbidden Magna voor Nintendo 3DS verschenen. Dinsdag kondigde Marvelous AQL aan dat het team dat Rune Factory heeft gemaakt een nieuwe RPG aan het maken is: Forbidden Magna. Dit is een typische Japanse RPG, waarbij het oogpunt van de speler op het spel erg lijkt op dat van de Harvest Moon-titels die voor de Nintendo 3DS zijn verschenen. Dit houdt in dat de game een schuin bovenaanzicht zal hebben tijdens het spelen, waarin de personages als chibi zijn getekend. De dialogen zullen zich op de voorgrond in 2D afspelen. In Forbidden Magna speel je Lux, die in de oude herberg op een klein eiland werkt waar helaas nooit een klant komt. Op een dag ontmoet hij een mysterieus meisje, genaamd Charlotte. Ze heeft haar geheugen verloren en bezit een enorme gevechtskracht. Charlotte blijkt een geest te zijn. Op Lux na, zijn alle tot nu toe bekende personages geesten.

Charlotte is de eerste geest in de game. Ze heeft roze haar met twee staartjes. Ze maakt gemakkelijk vrienden en gebruikt in de gevechten een Greatsword met de naam "Tenimuho". Een ander personage dat is getoond is Beatrice. Zij is de tweede geest die Lux zal tegenkomen. Beatrice heeft zilverkleurig haar en is zeer rustig. Zij vecht met "Stellar Bowgun", een type boog. Als laatste van de vier personages, die tot nu toe bekend zijn, zal Diana haar intreden in het spel doen. Ook zij is een geest. Diana heeft paars haar met een zijwaarts gelegen paardenstaart. Wanneer ze alleen is, houdt ze haar teddybeer bij zich. Wanneer ze vecht, heeft Diana een speer met de naam "Kirin" bij zich.

Geesten kunnen Lux helpen in gevechten, maar ook in de herberg. Wanneer de vriendschap tussen Lux en een geest hechter wordt, zal de geest zich sneller bereid voelen om Lux te helpen. In de "Inn Mode" proberen Lux en de bevriende geesten klanten te trekken naar de herberg van Lux. De geesten zullen tijdens de dienst in de herberg in typische dienstmeidenkostuums rondlopen.

In de gevechten in Forbidden Magna wordt het CLT-systeem gebruikt. Dit systeem is vergelijkbaar met het systeem dat in Valkyria Chronicles werd gebruikt. Beide partijen van het gevecht hebben hun eigen beurt, maar er kan wel vrij worden rondgelopen in het gevecht. Er zijn verschillende slagvelden, zoals een akker. Forbidden Magna is voor 50% ontwikkeld en komt dit jaar uit in Japan voor Nintendo 3DS. Er is nog niets bekend over releases buiten Japan.

Gekoppelde games

Lord of Magna: Maiden Heaven (Nintendo 3DS eShop)