[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-02-15 14:56:00

Image & Form: "SteamWorld Dig komt niet onmiddelijk naar de Wii U"

Via Twitter heeft Image & Form laten weten dat er nog geen plannen zijn voor een Wii U-versie van SteamWorld Dig. SteamWorld Dig is een nieuwe titel van ontwikkelaar Image & Form. In de game is het de bedoeling dat de speler tunnels graaft en zeldzame mineralen verzameld die vervolgens verkocht kunnen worden voor een betere uitrusting. Wij gaven dit spel een zeer nette 9 in onze review. Via Twitter heeft Image & Form antwoord gegeven op de vraag van vele volgers; 'komt er een Wii U-versie van SteamWorld Dig?'. Een port zit er in ieder geval voor nu niet in, aldus de ontwikkelaar Image & Form. Ze wisten te melden (vertaald):

"Sorry om jullie teleur te stellen, een port naar de Wii U is vrij lastig van de Nintendo 3DS- of de PC-versie. Misschien later?

Hehe! Een paar aspecten hebben we al over gedroomd. De Wii U GamePad gebruiken, het spel in HD zien, en over het algemeen veel missen. Misschien later?"
SteamWorld Dig: A Fistful of Dirt is sinds 7 augustus 2013 beschikbaar in de Nintendo 3DS eShop. Aan een vervolg wordt ook al gewerkt.

Gekoppelde games

SteamWorld Dig: A Fistful of Dirt (Nintendo 3DS eShop)