[Media] Geschreven door Bas op 2014-02-17 19:49:58

Transformers: Rise of the Dark Spark persbericht met eerste screenshots

Activision kondigde zojuist Transformers: Rise of the Dark Spark officieel aan voor onder andere de Wii U en de Nintendo 3DS. Eerder vandaag kwamen er al verschillende details over de nieuwe game in de Transformers-serie naar buiten. Zojuist heeft Activision de game officieel aangekondigd voor verschillende platformen, waaronder de Wii U en de Nintendo 3DS. Hieronder vind je de officiële beschrijving van de game:

Transformers: Rise of the Dark Spark doet dienst als een vervolg op de aankomende nieuwe Transformers-film en de games Transformers: War for Cybertron en Transformers: Fall of Cybertron. De game doet verschillende werelden aan en laat je kennis maken met verschillende facties. Het verhaal betreft een jacht op een oud relikwie welke net zo krachtig als de Matrix of Leadership. Dit relikwie staat bekend als The Dark Spark. De speler wisselt tussen verschillende Autobots en de Decepticons in de single-player campagne. Net zoals de Cybertron-games binnen de serie omvat de gameplay een hoog tempo running-and-gunning-principe waarbij gevechten gecombineerd worden met het reizen in voertuig-modus over grote open slagvelden.
Transformers: Rise of the Dark Spark zal opnieuw de Escalation-modus kennen. In de Escalation modus is het je missie om verschillende golven vijanden te overleven. Je kunt deze modus alleen of met maximaal vier spelers online spelen. De speler zal gaandeweg nieuwe, verbeterde verdedigingssystemen vinden en veel oude bekenden zullen hun rentree maken in de serie. De ontwikkelaar van Transformers: Rise of the Dark Spark, Edge of Reality, heeft in deze nieuwe game een nieuw leveling systeem gezet. De voortgang die de speler boekt in de single-player en multiplayer kun je meenemen naar de andere modus en vise versa. Activision gaf met de aankondiging ook vijf screenshots en het officiële logo vrij. De screenshots tonen ingame-beelden van verschillende robots. Transformers: Rise of the Dark Spark heeft een RP-rating gekregen, wat inhoud dat men er nog niet over uit is voor welke leeftijdcategorieën deze game niet geheel geschikt zal zijn. Transformers: Rise of the Dark Spark moet in juni uitkomen op verschillende platformen, waaronder de Nintendo 3DS en de Wii U.

Gekoppelde games

Transformers: Rise of the Dark Spark (Wii U)

Transformers: Rise of the Dark Spark (Nintendo 3DS)