[Media] Geschreven door Erik op 2014-02-18 11:34:11

Sakurai onthult nieuw voorwerp met enorme genezende krachten voor Super Smash Bros.

Vandaag kwam naar buiten dat er een nieuwe toevoeging aan het scala van items in Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS. Een van de meest handige beestjes in The Legend of Zelda zijn misschien wel de feeën. Deze gevleugelde wezens kun je vangen in een flesje, waarna ze je in het heetst van de strijd weer kunnen voorzien van een volle levensmeter. Ze kunnen je zelfs weer tot leven brengen als de eindbaas een iets te harde klap had uitgedeeld. Deze naamloze 'Navi's' maken nu ook hun weg naar Super Smash Bros. De fee komt geleverd in een flesje en herstelt zelfs diegene die 'meer dan 100%' schade heeft geleden. Dit geeft waarschijnlijk aan dat de miniatuur-Navi rond de honderd levenspunten geneest. Geen wonder dat Bowser er in onderstaand screenshot zo hard op af duikt. Sakurai zei er het volgende over (vertaald):

"Hé kijk, een flesje! Dit is een speciaal voorwerp wat zelfs de strijders herstelt die meer dan 100% schade geleden hebben.
Super Smash Bros. ligt voor de Wii U eind 2014 in de schappen. Behalve '2014' is een precieze verschijningsdatum voor de Nintendo 3DS-versie nog niet bekend.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)