[Nieuws] Geschreven door Jordy B. op 2014-02-20 13:30:00

Nieuwe screenshots en details over de sprites in Harvest Moon: Connect to a New Land

Er zijn nieuwe screenshots opgedoken van Harvest Moon: Connect to a New Land. Ook zijn er details van verschillende Harvest Sprites opgedoken met informatie over wie zij zijn. Harvest Moon: Connect to a New Land is een nieuw deel in de Harvest Moon-serie. Dit deel moet voornamelijk hetzelfde gevoel uitstralen als de voorgaande titels, maar laat ook vernieuwingen zien. Zo is het nu mogelijk om op een safari te gaan en kom je wilde dieren tegen in allerlei soorten en maten die je vervolgens onder je hoede kunt nemen. Naarmate je vordert in het spel, zal het palet aan dieren steeds uitgebreider worden. Uiteindelijk zitten er ongeveer tweemaal zoveel beesten in deze titel als bij vorige Harvest Moon-titels.

De kleine magische "Harvest Sprites" zijn er al sinds de eerste delen van de Harvest Moon-serie om je te helpen in het spel. Marvelous AQL introduceert vijf nieuwe Harvest Sprites die hun opwachting zullen maken in Harvest Moon: Connect to a New Land. Mora: Mora is een meegaande Sprite maar ook de veelvraat. Hij houdt van eten en wordt vaak gezien met eten in zijn mond. Hij wordt vaak uitgescholden door de andere Harvest Sprite, Beth, als hij eten steelt terwijl ze eten aan het koken is. Torque: Torque is altijd kalm en wordt als de slimste van de Harvest Sprites beschouwd. Hij lijkt veel kennis te hebben over van alles, van studies tot geruchten over andere mensen. Er wordt zelfs gezegd dat hij zo goed geïnformeerd is over alles, dat er niets is wat hij niet weet over de buurt. Cust: Vurig, inspanning en lef! Dit zijn de drie dingen die in deze Harvest Sprite leven. In tegenstelling tot Torque's stabiele karakter geeft Cust altijd alles wat hij in zich heeft. Flat: Flat is eerlijk, vriendelijk en een nieuwsgierige Harvest Sprite. Hij zorgt goed voor de mensen om hem heen en is het type die altijd op zoek is naar nieuwe vrienden. Hij houdt van zeldzame voorwerpen en lijkt ook veel te worden belast met het schoonmaken van een bepaalde bron.

Beth: Beth is een echte vrouw. Ontspannen en zacht van aard maar af en toe wel wat klunzig. Ze is altijd vrolijk. Wat wel opvalt is dat ze soms wat ruw reageert met een glimlach. Harvest Moon: Connect to a New Land verschijnt op 27 februari 2014 in Japan. Er is nog geen informatie bekend of Harvest Moon: Connect to a New Land zijn weg naar het westen zal vinden.

Gekoppelde games

Story of Seasons (Nintendo 3DS)