[Nieuws] Geschreven door Michiel V. op 2014-03-02 15:05:00

Mutant Mudds werd oorspronkelijk voor Xbox Live ontwikkeld

Renegade Kid heeft op Twitter laten weten dat Mutant Mudds oorspronkelijk voor Xbox Live werd ontwikkeld. In Mutant Mudds speel je als Max en ben je gewapend met een waterkanon. Je moet je op side-scrolling wijze door een vervuild landschap begeven terwijl Max afrekent met zijn vijanden: de Mutant Mudds. De game verscheen eerst in de Nintendo 3DS eShop en later ook op Steam en PlayStation Network als Mutant Mudds Deluxe. Deze versie verschijnt dit jaar ook in de Europese eShop van de Wii U. Gisteren heeft de co-founder van Renegade Kid, Jools Watsham, op Twitter geschreven dat Mutant Mudds oorspronkelijk voor Xbox Live werd ontwikkeld en niet voor de Nintendo 3DS eShop. Van zodanig dat de Nintendo 3DS aangekondigd werd, werden de plannen gewijzigd. Jools Watsham schreef dit op Twitter (vertaald):

"Mutant Mudds werd oorspronkelijk ontwikkeld voor Xbox Live. Toen werd de Nintendo 3DS aangekondigd! Onze focus werd al snel op de Nintendo 3DS eShop gelegd."
Mutant Mudds verscheen op 21 juni 2012 in de eShop van de Nintendo 3DS. Later dit jaar verschijnt Mutant Mudds Deluxe voor de Europese Wii U eShop.

Gekoppelde games

Mutant Mudds (Nintendo 3DS eShop)