[Nieuws] Geschreven door Roland op 2014-03-06 13:36:13

Nintendo komt met een limited edition van Mario Kart 8 met het Spiny-schild

Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat het met een gelimiteerde editie van Mario Kart 8 komt. Mario Kart 8 is het nieuwste deel in de Mario Kart-serie, exclusief voor Wii U. Nieuw in dit deel is dat je door anti-zwaartekracht tegen muren en ondersteboven kunt rijden. Daarnaast keren ook elementen uit de vorige Mario Kart-games terug, zoals het zweefvliegen en het racen onder water uit Mario Kart 7. Vandaag heeft Nintendo middels een persbericht aangekondigd dat het met een gelimiteerde editie van Mario Kart 8 voor de Wii U komt. De Mario Kart 8 Limited Edition zal naast de game ook een beeldje bevatten van de beruchte Spiny-schild. Nintendo heeft tevens een nieuwe trailer vrijgegeven van de gelimiteerde versie van de game. De trailer legt de nadruk op het Spiny-schild en toont de verpakking van de Limited Edition.

WORD KAMPIOEN IN MARIO KART 8 OP DE Wii U MET DE MARIO KART 8 LIMITED EDITITON SOFTWAREBUNDEL
Warm vanaf 27 maart je banden alvast op voor de lancering van Mario Kart 8 op 30 mei, met de Super Mario Kart-actie in de Nintendo eShop!

6 maart 2014 – De beste coureurs van het Paddenstoelenrijk hebben hun startposities alvast ingenomen in afwachting van het startschot op 30 mei: de dag dat Mario Kart 8 uitkomt voor de Wii U. Vandaag kondigt Nintendo de Mario Kart 8 Limited Edition-softwarebundel aan en een Super Mario Kart-actie in de Nintendo eShop die vanaf 27 maart van start gaat. Of je nu wel of niet het verschil weet tussen een Blooper en een Bullet Bill, maak je alvast klaar voor een nieuwe race-ervaring.

Iedere Mario Kart-fan die weleens een Spiny-schild heeft gebruikt of er een tegen zich aan heeft gekregen, weet hoe belangrijk ze voor het raceverloop kunnen zijn. Daarom zit er, als aandenken aan de goede en minder goede tijden, naast Mario Kart 8 een Spiny-schild collector's item op een zwart en transparant voetje in de Mario Kart 8 Limited Edition-bundel. De Mario Kart 8 Limited Edition komt op 30 mei uit in een unieke bundel (zolang de voorraad strekt). Ook het verwoestende Spiny-schild keert op 30 mei terug naar de Mario Kart-serie, om daar in z'n natuurlijke omgeving weer links en rechts coureurs van hun podiumplaatsen te stoten.

[...]

Circuits die de zwaartekracht tarten en zowel oude als nieuwe coureurs uit het Paddenstoelenrijk komen op 30 mei bijeen voor de lancering van Mario Kart 8 op de Wii U.
Mario Kart 8 zal op 30 mei in de Europese winkelschappen te vinden zijn voor de Wii U. De game zal dan tevens te downloaden zijn in de Wii U eShop.

Gekoppelde games

Mario Kart 8 (Wii U)