[Nieuws] Geschreven door Roland op 2014-03-06 14:25:27

Nintendo komt met een speciale Super Mario Kart-actie in aanloop naar Mario Kart 8

Nintendo heeft middels een persbericht een nieuwe speciale kortingsactie onthuld in aanloop naar de release van Mario Kart 8. Eerder vandaag kondigde Nintendo de gelimiteerde editie van Mario Kart 8 aan, welke naast de game ook een beeldje zal bevatten van de beruchte Spiny-schild. Nintendo wist vandaag tevens een aankondiging te doen over een speciale Mario Kart-actie die het bedrijf zal houden in aanloop naar de release van Mario Kart 8. Nintendo heeft vandaag middels een persbericht een nieuwe Mario Kart-actie onthuld. Om de release van Mario Kart 8 te vieren houdt Nintendo Benelux een speciale actie voor de Mario Kart-fans. Om alvast te oefenen voor Mario Kart 8 zal op 27 maart 2014 de Super Nintendo-klassieker Super Mario Kart te downloaden zijn voor de Virtual Console in de Wii U eShop. Mensen die Super Mario Kart voor 30 juni 2014 kopen, ontvangen een korting van €7,99 bij de aanschaf van de download-versie van Mario Kart 8, mits de game tussen 30 mei en 30 juni 2014 wordt aangeschaft in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem. Nintendo benadrukt daarnaast op haar officiële site dat het gaat om de Amerikaanse 60hz-versie van de game, welke een hogere snelheid heeft dan de Europese-versie.

WORD KAMPIOEN IN MARIO KART 8 OP DE Wii U MET DE MARIO KART 8 LIMITED EDITITON SOFTWAREBUNDEL
Warm vanaf 27 maart je banden alvast op voor de lancering van Mario Kart 8 op 30 mei, met de Super Mario Kart-actie in de Nintendo eShop!

[...]

Ondertussen kunnen fans die hun kartvaardigheden scherp willen houden tot 30 mei alvast oefenen met de Super Nintendo-klassieker Super Mario Kart*, die op 27 maart uitkomt voor Virtual Console op de Wii U en verkrijgbaar is in de Nintendo eShop**. Als onderdeel van een actie om het bestaan van deze legendarische titel én Mario Kart 8 te vieren, krijgen fans die Super Mario Kart voor 30 juni 2014 kopen, een korting van € 7,99 bij aanschaf van Mario Kart 8 indien ze deze titel tussen 30 mei en 30 juni 2014 aanschaffen in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem.

Circuits die de zwaartekracht tarten en zowel oude als nieuwe coureurs uit het Paddenstoelenrijk komen op 30 mei bijeen voor de lancering van Mario Kart 8 op de Wii U.
Super Mario Kart zal op 27 maart 2014 verkrijgbaar zijn voor de Virtual Console in de Wii U eShop. Mario Kart 8 zal op 30 mei verkrijgbaar zijn voor de Wii U.

Gekoppelde games

Mario Kart 8 (Wii U)

Super Mario Kart (Wii U Virtual Console)