[Media] Geschreven door Nathan op 2014-03-07 12:55:00

Tortimer Island bekendgemaakt als stage van Super Smash Bros. 3DS

Er is een nieuwe stage bekendgemaakt van Super Smash Bros. 3DS. Super Smash Bros. Wii U en 3DS is het vierde deel van de Super Smash Bros.-serie. Het is het eerste deel dat op meerdere platforms verschijnt. In Super Smash Bros. Wii U en 3DS vechten personages uit verschillende gameseries tegen elkaar. Er zijn verschillende stages, items en ieder personage heeft zijn eigen specialiteiten. Elke dag zet director Masahiro Sakurai een afbeelding op Miiverse. Vandaag maakte hij een nieuwe stage bekend: Tortimer Island. Opvallend is dat Sakurai het alleen heeft over Super Smash Bros. 3DS in het bericht dat bij de afbeelding is toegevoegd (vertaald):

"Hier is een nieuwe stage voor de Nintendo 3DS-versie: Tortimer Island. Ik ben hier een ontelbaar aantal keer geweest om insecten te vangen."

Er zijn vandaag echter twee afbeeldingen verschenen. In het bericht bij de tweede afbeelding vertelt Sakurai ons over een speciale eigenschap van het eiland (vertaald):
"Wat een mooie dag. Op deze stage worden de vechters willekeurig geplaatst op een eiland dat er telkens anders uitziet."

Super Smash Bros. Wii U en 3DS komt dit jaar uit voor respectievelijk de Wii U en de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)