[Media] Geschreven door Erik op 2014-03-18 11:51:09

Verschillende kanten Super Mario 3D Land-stage uit Super Smash Bros in beeld

Vandaag zijn er vier nieuwe screenshots van Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS op Miiverse verschenen. Ze geven een betere kijk op het Super Mario 3D Land parcours. Iedere dag publiceert Masahiro Sakurai een of meerdere nieuwe beelden van Super Smash Bros. op Miiverse. Gisteren stond bijvoorbeeld de - nog - mysterieuze Smash Ball in de schijnwerpers. Vandaag is het echter de beurt aan een nieuwe vechtarena. Een viertal frisse screens laten de verschillende omgevingen zien in een exclusieve stage voor de Nintendo 3DS: die van Super Mario 3D Land. Sakurai vertelt er het volgende bij (vertaald):

"Hier is wat info over de Nintendo 3DS stage genaamd Super Mario 3D Land! Het landschap beweegt zich allereerst voort door middel van 'side-scrolling'.

Dan ga je verder in de vallei - het is tenslotte in 3D Land. Hier zijn uitstekende stenen blokken die de hoek van platformen veranderen. 

Vervolgens is het weer terug naar side-scrollen. Dit krijgt je nu pas echt aan het bewegen - je moet nu op een draf bergafwaarts. 

Uiteindelijk kom je weer op spoor om dieper in de stage te duiken. Het kost grofweg twee minuten om een 'lap' te voltooien en op het eind moet je door een gigantische pijp die je weer naar het begin brengt. ...Ik weet dat deze reeks verder gaat dan de traditionele 'pic of the day', dus beschouw dit maar als een extraatje van mijn kant.
Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS moet dit jaar nog in de schappen liggen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)