[Nieuws] Geschreven door Bas op 2014-03-24 22:04:13

Two Tribes: "Geen publiek voor nieuwe Toki Tori, interessant dat dit mensen verrast heeft"

Two Tribes, ontwikkelaar van de Toki Tori-serie, geeft nadere toelichting waarom Toki Tori 3 nooit het levenslicht zal zien. Afgelopen vrijdag schreven we over het besluit van Two Tribes om te stoppen met de Toki Tori-serie, mede dankzij de slechte verkoopcijfers van de nieuwste game in de serie, Toki Tori 2+, welke voor de Wii U eShop verscheen. Wij konden de game waarderen en beloonden deze met een nette 8.0 in onze review Vandaag reageerde Two Tribes middels haar Twitter-account op de vraag van een fan waarom een nieuwe Toki Tori-game niet gewoon op de lange baan geschoven wordt. Two Tribes reageerde hier heel stellig op (vertaald):

Er is geen publiek voor een nieuwe game, en dat zal nooit veranderen.
Two Tribes laat weten dat zij het interessant vinden dat het nieuws is voor mensen dat er een streep door Toki Tori gezet werd. Dat blijkt uit een andere tweet, waar het volgende in stond (vertaald):
Interessant dat het nieuw is voor mensen dat we geen nieuwe Toki Tori-game zullen maken. Verwachtte jullie daadwerkelijk een Toki Tori 3?
Uit deze tweets blijkt nogmaals dat het definitief klaar is met de Toki Tori-serie, welke door fans als een grafisch sterke puzzelgame werd gezien.

Gekoppelde games

Toki Tori 2+ (Wii U eShop)