[Nieuws] Geschreven door Roland op 2014-03-27 20:44:05

Ubisoft heeft al ideeën voor het vervolg van Watch Dogs en toont nieuwe gameplay-trailer

Er is nieuwe informatie naar buiten gekomen over een mogelijk vervolg van Watch Dogs. Vice President van Creative bij Ubisoft Montreal, Lionel Raynaud, heeft onlangs in een interview van CVG aangegeven dat de studio die druk bezig is met de ontwikkeling van het nieuwe actie-spel Watch Dogs al vele ideeën heeft voor een vervolg op de game. Ook zou de extra tijd die de studio gekregen heeft van Ubisoft ten goede zijn gekomen aan het spel. Volgens de beste man was het dankzij die extra tijd mogelijk om nieuwe ideeën aan het spel toe te voegen (vertaald):

"Er zijn altijd dingen die je moet behouden voor het volgende spel. In dit geval heeft de extra tijd er voor ons voor gezorgd dat wij veel meer van onze ideeën in het spel konden stoppen, we zijn daar dus erg blij mee."
Naast de extra ideeën die toegevoegd konden worden aan Watch Dogs weet Lionel Raynaud ook nog te melden dat het ontwikkelteam te veel en te grote ideeën had voor het eerste deel. Daarom worden een aantal van deze ideeën meegenomen naar het vervolg van Watch Dogs (vertaald):
"Ja, we hebben ideeën voor een vervolg. Sommige van de ideeën waar we niet aan toe zijn gekomen zouden niet zo'n enorm verschil gemaakt hebben, terwijl andere, grotere ideeën die vanzelf boven kwamen drijven tijdens de ontwikkeling zo verschilde van de rest, waarvan wij zouden denken dat het de ervaring zou hebben veranderd."

"De samenhang die wij met de personages, de structuur en het verhaal hebben kunnen bereiken zouden te moeilijk zijn om te behouden als we de andere ideeën die we hadden in het spel zouden  implementeren. Dus op dit moment bewaren we die ideeën voor een vervolg."
Ubisoft wist daarnaast ook nog een nieuwe video te tonen van Watch Dogs. De video geeft je onder andere een rondleiding door de Amerikaanse stad Chicago en toont een levendige stad vol met kansen en mogelijkheden die je als speler kunt benutten. Wanneer Watch Dogs voor de Wii U uit zal komen is nog niet bekend.

Gekoppelde games

Watch Dogs (Wii U)