[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2014-04-09 01:20:53

Vier veteraan-personages aangekondigd voor Super Smash Bros. Wii U en 3DS

Vier veteranen betreden het strijdtoneel. Vannacht heeft Sakurai, de director van de nieuwste Super Smash Bros.-games, vier veteraan-personages aangekondigd voor Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS, waarvan er drie nooit eerder los te spelen waren maar deel uit maakten van een transformatie van een ander personage. Als eerste werd de terugkomst van Zero Suit Samus aangekondigd. Waar zij in Super Smash Bros. Brawl verscheen doordat het pak van Samus Aran uit elkaar viel na het uitvoeren van haar Final Smash, is zij in de nieuwe Super Smash Bros.-games een opzichzelfstaand personage. Ze heeft enkele nieuwe aanvallen en heeft speciale schoenen aan waardoor ze sterker is in de lucht.

Screenshots van Wii U-versie Screenshots van Nintendo 3DS-versie Uit de The Legend of Zelda-serie keert ook Sheik terug als speelbaar personage. Waar zij voorheen verscheen uit een transformatie van Zelda, is ook zij een los personage waar je mee kunt vechten.

Screenshots van Wii U-versie Screenshots van Nintendo 3DS-versie Het derde veteraan-personage dat terug zal keren, is de groene dinosaurus Yoshi. Het model van Yoshi in deze nieuwe Super Smash Bros.-games is aangepast, zodat hij meer lijkt op de recente modellen uit de Mario-games van de afgelopen jaren. Dit houdt in dat hij meer rechtop staat, in tegenstelling tot voorover gebogen in de vorige Super Smash Bros.-games.

Screenshots van Wii U-versie Screenshots van Nintendo 3DS-versie Als laatste keert een Pokémon terug die ook al speelbaar was in Super Smash Bros. Brawl als onderdeel van de Pokémon Trainer. In de nieuwe Super Smash Bros.-games keert Charizard terug als speelbaar personage met nieuwe aanvallen. Wat deze nieuwe aanvallen precies inhouden, is niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat Charizard X, de Mega-evolutie uit Pokémon X, aanwezig zal zijn.

Screenshots van Wii U-versie Screenshots van Nintendo 3DS-versie Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS verschijnt deze zomer in de Europese schappen. De Wii U-versie verschijnt in de winter van 2014.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)