[Nieuws] Geschreven door Bas op 2014-04-17 20:17:54

Ubisoft: "We verwachten dat Watch Dogs een best-seller gaat worden in 2014"

Ubisoft heeft hoge verwachtingen van haar nieuwste, veelbesproken IP Watch Dogs. Watch Dogs is een nieuwe franchise van Ubisoft waarin het allemaal draait om Aiden Pearce. Aiden is een hacker en woont in Chicago, Amerika. De gehele stad is onder de controle van CTOS, het Central Operation System. Het is aan de hacker om dit cruciaal systeem onder zijn macht te krijgen en hiermee de stad te redden. Hoewel Aiden zijn krachten inzet voor het goede, is de lokale en internationale politie het daar niet mee eens. Al snel heeft Aiden niet alleen de criminelen achter zich aan, maar ook de machthebbende uit de stad. Vandaag bleek dat Ubisoft bijzonder hoge verwachtingen heeft van haar nieuwste IP. Wayne Greenwell, Junior Brand Manager, vertelde MCV het volgende in een interview (vertaald):

"De opgewondenheid rond Watch Dogs blijft constant op een hoog niveau en gamers wachten met smart op de release van deze titel. Dat beeld wordt bevestigd door de enorme hoeveelheden pre-orders. Dit belooft heel wat voor een gloednieuwe IP en het onderstreept het enthousiasme dat rond het product is ontstaan sinds de onthulling een paar jaar terug." 

"Met Watch Dogs bouwt Ubisoft een nieuwe blockbuster-serie, welke perfect in het rijtje past bij de andere triple-A titels. We verwachten niet alleen dat het één van de best verkochte nieuwe IP's van de afgelopen jaren zal worden, maar ook dat het één van de best verkopende titels van het jaar 2014 zal worden."
Op 27 mei verschijnt de nieuwe IP van Ubisoft op alle primaire platformen met uitzondering van de Wii U. Deze herfst verschijnt Watch Dogs voor de Wii U.

Gekoppelde games

Watch Dogs (Wii U)