[Nieuws] Geschreven door Bas op 2014-04-25 17:04:12

Wereldwijde Super Mario 3D World-tekenwedstrijd van start op Miiverse

Nintendo heeft het startschot gegeven voor de wereldwijde Super Mario 3D World-tekenwestrijd op Miiverse. Nintendo roept de artistieke en creatieve Wii U-bezitters op om een tekening te plaatsen op Miiverse met als onderwerp de Wii U-game Super Mario 3D World. Om mee te doen aan deze wedstrijd moet je een tekening maken die voldoet aan de regels die Nintendo stelt en deze als reactie plaatsen onder deze post. Deze tekening maak je in Art Academy: SketchPad, de game voor de creatieveling welke je Wii U GamePad in een schildersezel verandert. Hieronder vind je de openingspost van Nintendo. De wedstrijd loopt tot 18 mei 2014, of zodra er 1000 reacties binnen zijn, afhankelijk van wat eerder gebeurt. Daarna zal het ontwikkelteam de inzendingen beoordelen.

Hallo iedereen! Bedankt voor het wachten. Zijn jullie er klaar voor om een tekening te maken over Super Mario 3D World? Het thema van deze wedstrijd is 'Katten'. Ik daag jullie uit om zo creatief mogelijk te zijn!
Jullie kunnen Mario en zijn vrienden tekenen als katten, vijanden in katten veranderen of je eigen verbeelding laten spreken, zolang het maar personages uit Super Mario 3D World in kattengedaante zijn!

■ Regels:
• De tekeningen moeten gemaakt zijn in de software Art Academy: SketchPad, die te koop is in de Nintendo eShop.
• Het moeten tekeningen zijn van personages uit Super Mario 3D World.
• Per persoon is één originele inzending toegestaan.
• Stuur je tekening in als reactie op deze post.
• De tekeningen worden door Nintendo gekozen op basis van het talent, de artistieke expressie, de originaliteit en de creativiteit van de maker.
• Uit de inzendingen kiezen we onze favorieten. Ook publiceren we jullie tekeningen tijdens en na de wedstrijd mogelijk buiten Miiverse.

Denk eraan dat dit een wereldwijde wedstrijd is, dus probeer het gebruik van tekst in jullie tekeningen te vermijden.

■  De wedstrijd eindigt op 18 mei 2014, of zodra we 1000 reacties hebben, afhankelijk van wat eerder gebeurt. Daarna zal het ontwikkelteam de inzendingen beoordelen. Onze favoriete kunstwerken presenteren we in deze community, verdeeld in de categorieën 'Gouden ster', 'Zilveren ster' en 'Bronzen ster'. Afhankelijk van de tekeningen die we krijgen, voegen we mogelijk nog meer categorieën toe!

We kijken niet alleen naar artistiek talent, maar ook naar originele ideeën, dus maak je niet al te druk om je tekenvaardigheden en stuur gewoon je tekening in!

Let op: als je een tekening instuurt als reactie op deze post, geef je Nintendo het recht om je tekeningen zonder vergoeding online en offline te publiceren.

Gekoppelde games

Super Mario 3D World (Wii U)

Art Academy: SketchPad (Wii U eShop)