[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-04-27 14:25:06

Nintendo: "We gaan heel het jaar advertenties plaatsen voor Mario Kart 8"

In een interview met MCV UK heeft Nintendo UK’s Mario brand manager Roger Langford gesproken over de advertentieplannen van Mario Kart 8. Mario Kart 8 is de grootste titel dat de komende maanden zal verschijnen. Wij waren er zeer over te spreken in onze hands-on. Volgens Roger Langford, Nintendo UK's Mario brand manager, zal de campagne van Mario Kart 8 eind volgende maand starten en doorgaan tot het einde van het jaar. Nintendo is nu bezig met een programma te ontwikkelen waarbij social media voorop staat. Hierin willen ze gamers een nostalgisch gevoel geven met klassieke Mario Kart-momenten. Roger Langford wist het volgende te melden (vertaald):

"Om de launch aan te kondigen van de meest gewilde Wii U-titel van het moment, hebben we marketingactiviteiten bedacht voor de launch en voor na de launch. Van de zomer tot in het seizoen van de feestdagen.

Voor het eerst in HD, Mario Kart 8 introduceert originele parkoersen welke gebruikmaken van antizwaartekracht. Dit zorgt voor een geheel nieuwe dimensie in het racen."
Mario Kart 8 voor de Wii U verschijnt 30 mei in de Europese winkelketens.

Gekoppelde games

Mario Kart 8 (Wii U)