[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-05-03 15:16:53

Informatie over onderdelen vrijspelen en video's van Mario Kart 8

Mario Kart 8 voor de Wii U staat in het centrum van een hele berg aan nieuwe informatie. Er is veel nieuwe informatie vrijgegeven van Mario Kart 8 voor de Wii U. Zo is er bekendgemaakt dat je tussen de één en de drie sterren kunt verdienen bij iedere race. Deze score zal gebaseerd zijn op hoeveelste je bent geëindigd en hoeveel munten je hebt verdiend. In Mario Kart Wii lag dit aan je eindplaats en aan je tijd.

Verder kun je bepaalde auto-onderdelen vrijspelen. Nieuwe wielen, lichamen en gliders kun je verdienen per vijftig verdiende munten. Deze nieuwe onderdelen zijn er niet alleen voor de mooiigheid, maar zullen de statistieken van je wagen omhoog kunnen boosten. Zeker wanneer bepaalde onderdelen bij bepaalde personages worden toegevoegd. Je kunt in Mario Kart 8 wederom Time Trail spelen. Hierin speel je óf alleen óf tegen een Ghost. Deze Ghost kan van een Nintendo-medewerker zijn en als je deze verslaat krijg je een stempel voor Miiverse. Verder is er bekendgemaakt dat alle modi, met uitzondering van Time Trail, met vier spelers lokaal gespeeld kan worden.

Nintendo World Report heeft tevens wat informatie vrijgegeven van de online mogelijkheden van Mario Kart 8. Zo kun je een private room creëren en hier spelen met je vrienden. Tevens kun je een wedstrijd joinen waar één van je vrienden in speelt, mits er ruimte is. Verder kun je een toernooi starten en deze wekelijks of dagelijks laten herhalen. De tijdsbepaling van wanneer het toernooi wederkeert wordt bepaald door de maker van het toernooi. Mario Kart 8 is vanaf 30 mei te koop in de Europese winkelketens voor de Wii U. Hieronder kun je nog wat bewegende beelden van de game vinden!

Gekoppelde games

Mario Kart 8 (Wii U)