[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-05-14 12:57:34

SEGA over de tijdelijke stilte van Sonic Boom, nieuws is onderweg

SEGA heeft gesproken over de stilte omtrent Sonic Boom voor de Nintendo 3DS en de Wii U. Sonic keert samen met Tails, Knuckles en Amy terug voor een nieuwe titel in de Sonic-franchise. In Sonic Boom voor de Nintendo 3DS en Wii U zijn de helden in uiterlijk volledig op de schop genomen. Dit vanwege Sega's visie op de komende generatie van Sonic. De nieuwe look zal eerst opgenomen in een nieuwe animatieshow met Sonic en zijn vrienden, maar zal ook verwerkt worden in het aankomende Sonic Boom. SEGA’s Stephen Frost heeft via een forum gesproken over Sonic Boom, de stilte omtrent deze titel en over een verrassing. Hij wist te verklaren (vertaald):

"Ik heb het al een paar keer in het verleden gemeld, maar er zijn belangrijke redenen waarom we toentertijd Sonic Boom hebben aangekondigd. Er zijn veel partners betrokken bij Sonic Boom. Dus wanneer we iets nieuws laten zien, overleggen we dat en wachten we op het juiste moment voor alle partners. 

Ik waardeer het zeer dat fans hongerig zijn naar nieuws over de games, echt waar. Daarom werken we late nachten en weekenden. We moeten alle stukjes op zijn plaats krijgen voordat de echte campagne begint. We hebben nog even voordat de cartoon en game lanceren, net zoals de nieuwe speelgoedlijn. Het zal beginnen met de E3. Je zult meer leren, maar niet alles. Nieuwe informatie krijg je vanaf daar meer frequent. Dit is het grootste partnerproject dat ik ooit heb gezien met SEGA. We willen alles laten weten, zo enthousiast zijn we. Maar we kunnen nog niet.

Alstublieft wees geduldig. Er komen dingen aan. We hebben een verrassing voor jullie en de eerste informatie over de Nintendo 3DS-versie. Er komen wel coole dingen aan."
Wanneer Sonic Boom voor de Wii U en de Nintendo 3DS in de winkelschappen verschijnt is onbekend.

Gekoppelde games

Sonic Boom: Rise of Lyric (Wii U)

Sonic Boom: Shattered Crystal (Nintendo 3DS)