[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-05-14 17:27:30

Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival verschijnt 26 juni voor de Nintendo 3DS

Konami heeft bevestigd dat Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival naar Europa komt. Yu-Gi-Oh! is een Japans ruilkaartenspel. In Yu-Gi-Oh!-gevechten roep je verschillende monsters op, sommige voor brute aanvalskracht en andere voor hun effecten. In de games van Yu-Gi-Oh! wordt het kaartspel gesimuleerd. De laatste game uit de franchise, die buiten Japan verscheen, is Yu-Gi-Oh! 5Ds World Championship 2011: Over the Nexus voor de Nintendo DS. Vandaag heeft uitgever Konami het nieuwste deel uit de gameserie bevestigd voor een Europese release: Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival. Het spel is gebaseerd op de Japanse anime-serie Yu-Gi-Oh! Zexal en zal dezelfde personages bevatten. Ook zullen veel gebeurtenissen uit de televisieserie terugkeren in de game. Hieronder is meer informatie te lezen over de game. Ook zijn er de eerste Engelstalige screenshots te bewonderen. Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival verschijnt op 26 juni voor de Nintendo 3DS.

"Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival is gebaseerd op personages en gebeurtenissen uit de populaire tv-serie. De game draait om het titulaire World Duel Carnival, waar elf speelbare personages strijden om de winst. Elk personage heeft een deck op maat. Hierdoor kunnen de spelers direct overgaan op actie met hun favoriete personage en mee te doen aan hevige gevechten met de kaarten die zij bezitten.

Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival maakt het de speler ook mogelijk om het deck van hun character te ontwikkelen en ervaren spelers zijn in staat om hun eigen deck te bouwen met de ruim 5500 kaarten die het spel bevat. Ook zal je liefst veertig personages uit de tv-serie ontmoeten tijdens je voorbereiding op het toernooi. Nieuwkomers in de serie kunnen hun vaardigheden verbeteren met dank aan de zelfstudie-elementen die de game bevat, waardoor Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival de perfecte overstap is naar de wereld van Yu-Gi-Oh!"

Gekoppelde games

Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival (Nintendo 3DS)