[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-05-17 17:09:23

Ubisoft's CFO: "Watch Dogs heeft potentie om een grote serie te worden"

In een interview met GameSpot heeft Ubisoft's CFO, Alain Martinez, gesproken over de toekomst van Watch Dogs. Watch Dogs is de afgelopen dagen volop in het nieuws geweest, met een nieuwe trailer, een grote stunt en met het nieuws dat de titel de meeste pre-orders van dit jaar heeft binnen weten te slepen voor een nieuwe IP. Deze nieuwstsunami komt mede door de release die voor de deur staat voor alle platformen, behalve de Wii U. Vandaag heeft Ubisoft's CFO (Chief Financial Officer), Alain Martinez, gesproken over de toekomst van Watch Dogs. Zo wist Alain te melden dat het spel veel potentie heeft om een grote serie te worden, maar Ubisoft zich voor nu focust op een succesvolle release. Alain vertelde GameSpot (vertaald):

"Het is bij ons zeer duidelijk dat onze prioriteiten op dit moment liggen bij een succesvolle release. Natuurlijk geloven wij dat Watch Dogs de kracht en potentie kent om een langdurig merk van Ubisoft te worden, maar op dit moment hebben we niets aan te kondigen of het één, twee of drie jaar duurt. Ik denk dat we ons eerst druk moeten maken over dit succes."
Watch Dogs moet in de herfst van dit jaar verschijnen voor de Wii U. Voor alle andere platformen komt hij over tien dagen uit.

Gekoppelde games

Watch Dogs (Wii U)