[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2014-05-21 20:29:19

Sommige personages worden gespiegeld in Super Smash Bros. Wii U en Nintendo 3DS

Sommige personages worden gespiegeld in de nieuwe Super Smash Bros.-games. In de Super Smash Bros.-games heb je de keuze om te vechten met een breed scala aan Nintendo-personages. Hoe zij op het scherm weergegeven werden, was altijd afhankelijk van welke richting het personage op keek. Keek Mario bijvoorbeeld naar rechts, dan zeg je hem van de voorkant, terwijl je tegen zijn rug aan kijkt als hij naar links gekeerd stond. Sakurai heeft nu laten weten dat dit in Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS niet meer het geval zal zijn bij een aantal personages. Sommige personages zullen gespiegeld worden, waardoor zij altijd met de voorkant naar de speler gekeerd staan. Sakurai zei daarover het volgende (vertaald):

"De positie van de armen en benen van sommige personages zullen automatisch gespiegeld worden als zij naar links of rechts gekeerd staan. Mario, bijvoorbeeld, toont altijd zijn borst, of hij nou naar links of rechts kijkt. Dit was best een vervelende taak om te volbrengen, maar dankzij deze feature kunnen we nu de beste kant van elk personage laten zien. 

Hier is nog een ander voorbeeld: in de vorige game keek je tegen Kirby's achterhoofd aan terwijl hij naar links keek. Nu ziet Kirby er vanuit elke hoek geweldig uit."

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)