[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-05-28 12:41:39

Hyrule Warriors bevat soortgelijke voice acting als The Legend of Zelda-serie

Via Twitter hebben de ontwikkelaars van Hyrule Warriors laten weten dat de voice acting soortgelijk is aan de The Legend of Zelda-reeks. De hack-'n-slashgame Hyrule Warriors is een kruising tussen de Warriors-serie van ontwikkelaar Tecmo Koei en de The Legend of Zelda-serie van uitgever Nintendo. De game speelt zich af in de wereld van The Legend of Zelda, maar heeft het genre van de Warriors-games. In dit spel kun je spelen als Link of andere The Legend of Zelda-personages en wapens gebruiken die de reeks trouw zijn. Tecmo Koei en Nintendo hebben via Twitter laten weten dat Hyrule Warriors een soortgelijke voice acting zullen gebruiken als de The Legend of Zelda-serie. Het Twitter-account wist het volgende te melden (vertaald):

"Ieder personage haar stem is gemodelleerd zoals in het The Legend of Zelda-universum. Het zal dat 'Hey! Luister!'-soort van gevoel hebben."
Verder is er onderstaand stukje artwork online verschenen. Deze toont Link samen met vele vijanden in de achtergrond. Helemaal op de achtergrond zien we een groot kasteel en sterkere vijanden. Hyrule Warriors verschijnt exclusief voor de Wii U. In Japan verschijnt het spel in de zomer. Voor 2015 moet het spel in de Europese winkelketens liggen.

Gekoppelde games

Hyrule Warriors (Wii U)