[Media] Geschreven door Erik op 2014-06-03 14:35:29

Screenshot Super Smash Bros. toont Animal Crossing-stage in vorm van een trophy

Naar traditie heeft Masahiro Sakurai ook vandaag weer een 'Pic of the Day' voor Super Smash Bros. op Miiverse gepost. Vandaag wordt de Nintendo 3DS-versie in de schijnwerpers gezet. Hoewel Super Smash Bros. op de Wii U en Nintendo 3DS een hoop overeenkomsten kennen, zijn er ook een aantal verschillen. Zo zijn bijvoorbeeld de stages in beide versies anders. Op de Nintendo 3DS komen vooral gebieden uit spellen die op Nintendo's handhelds zijn verschenen. Zo zijn er bijvoorbeeld stages gebaseerd op The Legend of Zelda: Spirit Tracks of Animal Crossing: New Leaf. Vandaag postte Sakurai echter een interessant detail over deze gevechtsarena's: sommige hiervan zijn ook te verzamelen in de vorm van een trophy. Hieronder is die van Animal Crossing in verkleinde vorm te bewonderen. Ook plaatste hij hier een cryptisch bericht bij, wat een hint zou kunnen zijn voor het mogelijke NFC-gebruik bij Super Smash Bros. Hij zei het volgende (vertaald):

"Sommige stages zijn verkleind en tot Trophy's gemaakt, zoals deze van Tortimer Island voor de Nintendo 3DS-versie. Ik zou willen dat hier een 'echte' figurine van zou zijn."
Super Smash Bros. ligt vanaf deze zomer in de schappen voor de Nintendo 3DS. De Wii U-versie kun je vanaf deze winter in huis halen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)