[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-06-10 21:28:36

Nieuwe informatie en releasekwartaal van de Nintendo GameCube controller Adapter

De speciale Nintendo GameCube controller adapter heeft een releasekwartaal gekregen en er is informatie verschenen over een bundel. Nintendo of America maakte eerder bekend dat er een Nintendo GameCube controller adapter onderweg is naar de Wii U. Vandaag hebben we nieuwe stukjes informatie over dit stukje hardware. Zo is het duidelijk geworden dat je vier Nintendo GameCube controllers aan de adapter kunt leggen. In Amerika zal de adapter voor 20 dollar over de toonbank gaan en een speciale Super Smash Bros. Nintendo GameCube controller, deze zal voor dertig dollar verkocht worden. Tenslotte is er een bundel met de adapter, de speciale controller en Super Smash Bros. Wii U, deze zal 100 dollar kosten. De Nintendo GameCube controller adapter moet tijdens de feestdagen een release kennen.

Vele Super Smash Bros.-fans zijn opgegroeid met Super Smash Bros. Melee voor het Nintendo GameCube-systeem en sommige zullen altijd een voorkeur blijven houden voor de controller van dat systeem. Omwille van deze reden kon de Nintendo GameCube-controller ook al gebruikt worden in Super Smash Bros. Brawl voor de Wii. Om de trouwe fans aan deze klassieke besturingsvorm te eren, introduceert Nintendo een adapter waarmee spelers tot vier originele Nintendo GameCube-controllers of WaveBird-controllers kunnen aansluiten op het Wii U -
systeem. Nintendo lanceert ook een retro Super Smash Bros. Nintendo GameCube-controller. Daarnaast komt Nintendo uit met een speciale bundel die bestaat uit Super Smash Bros. voor Wii U, een speciale Nintendo GameCube-controller en een adapter. Deze producten worden komende winter gelanceerd, op dezelfde dag als Super Smash Bros. voor Wii U.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)