[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-06-11 16:56:00

Kamiya: "Ik haat de boxart van Bayonetta 2"

Op Twitter heeft Hideki Kamiya, supervisor van Bayonetta 2, zijn mening gegeven over de boxart van de game. Tijdens het Nintendo Digital Event van gisterenavond werd bekend dat het originele spel Bayonetta, dat oorspronkelijk verscheen op de PlayStation 3 en de Xbox 360, een remake naar de Wii U krijgt. Op de Wii U zal Bayonetta exclusief verkrijgbaar zijn als bonus op de diskversie van Bayonetta 2. Vandaag heeft de supervisor van Bayonetta 2, Hideki Kamiya, zich negatief uitgelaten over de boxart van Bayonetta 2 (vertaald):

"Ik haat de boxart van de Wii U-versie. Rotzooi. "
Later werd Kamiya gevraagd wat hij anders zou hebben gedaan. Volgens de supervisor had de halve maan op de originele boxart van Bayonetta 2 behouden moeten worden (vertaald):
"Ze hebben de halve maan weggedaan en er een volle maan voor in de plaats gezet. Daarnaast hebben ze de '2' van kleur veranderd in rood. "
De Twitteraar waarmee Kamiya in gesprek was, wist correct te melden dat Kamiya de supervisor van het spel is. Daarom vroeg de man in kwestie of Kamiya daar niet gewoon de leiding over heeft. Kamiya wist te melden dat hij inderdaad de supervisor is, maar dat Nintendo het zonder toestemming heeft veranderd. Of dit akkefietje blijvende schade heeft tussen Nintendo en Platinum Games is giswerk, maar het feit dat Platinum Games al twee exclusieve Xbox One-spellen aan het maken is, is geen goed teken. Bayonetta 2 zal in oktober verschijnen op de Wii U. De diskversie van het spel zal de originele Bayonetta als bonus bevatten.

Gekoppelde games

Bayonetta 2 (Wii U)