[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-06-12 14:11:15

Aonuma: "Het personage in de teaser is wel Link, mijn opmerking was een grap"

Eiji Aonuma heeft in een interview aangegeven dat het personage in de trailer wél Link is en zijn vorige opmerking een grap was. Gisteren kwam Eiji Aonuma met de uitspraak dat het personage uit de teaser van The Legend of Zelda Wii U misschien wel geen Link is. Niemand had dat bevestigd, maar vandaag wel. Aonuma's uitspraak had zijn eigen leven gaan leiden en de vele geruchten en speculaties werden op het internet geslingerd. Eiji Aonuma wist het volgende te melden (vertaald):

"Het is een gerucht. Eigenlijk maakte ik een grapje. Het is niet dat ik zei dat het niet Link is. Het is dat ik nooit had gezegd dat het Link is. Het is niet hetzelfde, maar ik snap waar de verwarring vandaan kwam. Het was bedoeld om als grapje over te komen. Weet je, je moet Link wel tonen wanneer je aan een teaser werkt voor een The Legend of Zelda-aankondiging.

Ik wil niet dat mensen het niet leuk vinden hoe Link eruit ziet, omdat uiteindelijk Link de gamers representeert in de game. Ik wil dat mensen zich focussen op andere delen van de trailer en niet specifiek gaan letten op Link omdat Link de spelers representeert."
The Legend of Zelda Wii U moet in 2015 in de Europese winkelketens liggen.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)