[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-06-12 19:37:26

Aonuma positief over de reacties op The Legend of Zelda Wii U

Eiji Aonuma heeft over meerdere aspecten gesproken met als rode draad The Legend of Zelda Wii U. In verschillende interviews heeft Eiji Aonuma gesproken over de reacties van fans op de trailer en Zelda als protagonist in een toekomstige The Legend of Zelda-game. Allereerst sprak de beste man over de reacties van de fans (vertaald):

"Omdat ik op de E3 ben, heb ik niet veel tijd gehad om op onderzoek uit te gaan. Maar ik heb wel de reacties van fans bekeken en deze hebben me zeer enthousiast gemaakt. Ze vertelden me hoe mooi het spel eruit zag. De designers hebben hier ook hard aan gewerkt zodat geen enkele speler zou verwachten hoe het spel eruit ziet. Dit geld niet alleen voor de stijl, maar ook voor de vijanden.

Ik hoop dat mensen reacties blijven geven! Ik zal de reacties goed in de gaten houden. Ik ben zeker nieuwsgierig en ik ben er zeker van dat er dingen zijn die we beter kunnen doen."
Aonuma heeft niet alleen gesproken over de fans, de reacties en de grafische stijl van The Legend of Zelda Wii U. Tevens heeft Eiji gesproken over Zelda als protagonist in een The Legend of Zelda-spel. Echter, volgens de director is dat haast geen mogelijkheid en zouden ze de titel van het spel hoogstwaarschijnlijk moeten veranderen. Eiji Aonuma wist te melden (vertaald):

"Iedere game heeft een protagonist. Je hebt het hoofdpersonage, we maken er eentje die uiteindelijk de speler wordt. Met ieder deel in de serie, maken we een hoofdpersonage en het is niet dat dat telkens dezelfde persoon is. Het is een rol in het spel voor de speler.

Het lijkt me interessant om de prinses als heldin te zien, maar ik denk dat we een stukje charme van de serie verliezen als we dat doen. De serie heet The Legend of Zelda, maar Zelda is niet het hoofdpersonage. Ik kan het niet uitleggen, maar als zij het hoofdpersonage wordt, moet de titel van de game misschien veranderen."

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)