[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-06-14 12:11:24

Tezuka: "Yoshi's Woolly World is niet voor kleine kinderen"

In een interview heeft Takashi Tezuka verteld waarin Yoshi's Woolly World voor de Wii U verschilt van zijn spirituele voorganger, Kirby's Epic Yarn voor de Wii. Yoshi's Woolly World, voorheen Yarn Yoshi geheten, is een nieuwe Yoshi-game voor de Wii U met Kirby's Epic Yarn voor de Wii grote inspiratiebron. Net als bij Kirby's Epic Yarn werkt de ontwikkelaar Good Feel samen met Nintendo. In Yoshi's Woolly World speel je Yoshi in een wereld waar alles gemaakt is van wol. In deze gloednieuwe gameplay-trailer zie je elementen waarbij vooral het ontdekken centraal staat. In een interview heeft de man achter de Yoshi's Island-serie, Takashi Tezuka, verteld hoe Yoshi's Woolly World zal verschillen van Kirby's Epic Yarn (vertaald):

"Met Yoshi's Woolly World richten we ons niet op jonge spelers...we maken een Yoshi-game. De levels zullen veel uitdagender zijn dan we op de beursvloer van de E3 hebben laten zien. En als ze elke collectibles probeert te vinden, zul je zeer uitgedaagd worden."
Verder maakte Tezuka bekend dat Baby Mario niet zal verschijnen in Yoshi's Woolly World. In de game kan Yoshi ook dood gaan door in kuilen te vallen. Volgens Tezuka zullen deze twee elementen ervoor zorgen dat 'de moeilijkheidsgraad makkelijk omhoog te brengen is.' Tezuka vindt het een beetje lijken op Mario. Yoshi's Woolly World zal in 2015 verschijnen voor de Wii U.

Gekoppelde games

Yoshi's Woolly World (Wii U)