[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2014-06-20 20:00:53

Producer Splatoon spreekt over lokale multiplayer en singleplayer-modus

In een interview met Gamerant hebben projectleider Tsubasa Sakaguchi en producer/manager Hisashi Nogami meer informatie gegeven over Splatoon. Ten eerste bevestigde Nogami dat Splatoon ergens in de eerste helft van 2015 zal uitkomen. Daarnaast zal het zowel een single-player modus als een één-tegen-één lokale multiplayer kennen (vertaald):

"Ten eerste is ons plan om het volledige pakket in de eerste helft van 2015 uit te brengen. Omdat we het als een volledige titel willen uitbrengen, zijn we uiteraard van plan een single-player modus toe te voegen, maar ook een één-tegen-één lokale multiplayer, waarbij je geen verbinding hoeft te maken met het internet."
Nogami sprak verder over de lokale multiplayer (vertaald):
"We kunnen je vertellen dat in de één-tegen-één-modus op zijn minst één speler de Wii U GamePad gebruikt en één speler gebruikt de Wii U Pro Controller. We zijn er eigenlijk over aan het denken om de één-tegen-één-modus sterk te laten afwijken van de vier-tegen-vier-modus. Denk hierbij aan meer stalken, sluipen en verstoppen in de inkt. In die zin wordt deze modus een stuk stiller.".
Als laatste sprak hij over het gebruik van de beeldschermen (vertaald):
"En we zijn met de ontwikkeling in ieder geval op dat punt gekomen, wat we gaan doen met de schermen: of we één persoon de televisie laten gebruiken en de andere de Wii U GamePad. Dat weten we nog niet."
Splatoon zal in de eerste helft van volgend jaar verschijnen, exclusief voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)