[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-07-11 10:54:59

Nintendo houdt eerste Super Smash Bros. for Nintendo 3DS-toernooi

Nintendo heeft haar allereerste Super Smash Bros. for Nintendo 3DS-tournament aangekondigd, tijdens de Comic-Con in San Diego. De San Diego Comic-Con International, ook wel Comic-Con of SDCC genoemd, is een jaarlijks evenement dat gedurende vier dagen gehouden wordt in San Diego. De Comic-Con werd voor het eerst gehouden in 1970 onder de naam 'Golden State Comic Book Convention' en was voornamelijk bedoeld voor fans van stripboeken. Sinds 1991 is het San Diego Convention Center de vaste thuisbasis voor het evenement en is de Comic-Con door de jaren heen flink gegroeid waardoor het niet langer alleen gericht is op stripboeken. Vandaag heeft Nintendo bekendgemaakt wederom aanwezig te zijn op de Comic Con in San Diego. Ze brengen niet alleen verschillende demopods met zich mee, maar verzorgen ook het allereerste toernooi van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. Hierover vertelden ze (vertaald):

"Nintendo zal de gastheer zijn van het allereerste toernooi betreffende Super Smash Bros. for Nintendo 3DS op de Comic-Con op 25 juli. Fans zijn uitgenodigd om langs te komen bij de Nintendo Gaming Lounge bij de Marriott Marquis & Marina waarvan de locatie 333 W. Harbor Drive is. Er zijn plaatsen om mee te doen en we werken met het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt."
Voor de thuisblijvers is er gelukkig ook genoeg te zien, zo kun je het gehele toernooi bekijken via Nintendo's Twitch kanaal.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)