[Media] Geschreven door Nathan op 2014-07-15 09:24:07

Sakurai geeft informatie en screenshots Fire Emblem-personages in Miiverse-post

Director Masahiro Sakurai van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U heeft via Miiverse nieuwe screenshots en informatie vrijgegeven over de Fire Emblem-personages die de games zullen bevatten. Gistermiddag maakte Sakurai bekend dat Captain Falcon uit F-Zero samen met Robin en Lucina uit Fire Emblem: Awakening voor de Nintendo 3DS in Super Smash Bros. zullen meevechten. Met de aankondiging kwamen de eerste screenshots en stukjes artwork van de personages in Super Smash Bros. vrij. Zojuist heeft director Masahiro Sakurai via Miiverse nieuwe informatie en screenshots gedeeld (vertaald):

"Afbeelding van de dag. Samen met Robin doet Lucina nu mee in het gevecht!! Haar fysieke vaardigheden zijn ongeveer hetzelfde als die van Marth--dat zal wel in haar DNA zitten. Echter zit de kracht van Marth in het puntje van zijn zwaard, terwijl Lucina's aanvalskracht gebalanceerd is over het hele wapen, waardoor zij misschien makkelijker te besturen is. Ze is ook een beetje kleiner dan Marth.

Met de Wii Fit Trainers, mannelijke en vrouwelijke Robins, de Villagers en Little Mac is het variƫren met hun vaardigheden net zo makkelijk als de andere kleur kiezen. Echter, wanneer er ook maar een klein verschil in vaardigheden is, krijgen de characters een eigen plekje in het roster. Hierdoor kun je Lucina ook individueel selecteren.

Trouwens...er is waarschijnlijk geen enkele kans dat je dit te zien krijgt in de games, maar in het linkeroog van Lucina zit het zegel van Naga."
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt op 3 oktober voor de Nintendo 3DS. Super Smash Bros. for Wii U verschijnt in de winter voor de Wii U.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)