[Media] Geschreven door Erik op 2014-07-16 13:13:11

Fire Emblem's Robin in de schijnwerpers in fris screenshot Super Smash Bros. Wii U

Zoals gewoonlijk, heeft Sakurai vandaag weer nieuw beeldmateriaal van Super Smash Bros. op Miiverse gepost. Ditmaal wordt er wat inzicht gegeven in de mysterieuze Robin. Maandag is Robin samen met twee andere personages aangekondigd voor Super Smash Bros. Robin lijkt vooral op magie te leunen en komt in zowel een mannelijke als vrouwelijke variant. In het screenshot hieronder zijn beiden in actie te zien met een verschillende aanval. Sakurai heeft hier wat toelichting over gegeven. Hij schreef het volgende (vertaald):

"Afbeelding van de dag. Het 'Levin' zwaard en de boekdelen zijn Robin's levenslijnen. Het zwaard kan worden geactiveerd door Smash-aanvallen te gebruiken. Deze kunnen zelfs in de lucht worden geactiveerd! Echter kan het Levin Zeaard - net als in het originele spel -, maar een aantal keer worden gebruikt voordat het breekt. Het duurt daarna een tijdje voordat het herstelt. Als dit zwaard niet beschikbaar is, vecht Robin door middel van een bronzen zwaard.

Daarnaast schreef Sakurai nog iets over magische aanvallen die uit Robin's boekdelen tevoorschijn komen (vertaald):
"De manier waarop Robin Arcfire ontketent is enigszins gek - hij/zij roept van boven een grootse vlam op en lanceert vervolgens een pilaar van vuur! Ohja, Robin's boekdeel verandert met elke speciale aanval."

Super Smash Bros. Wii U ligt eind deze winter in de schappen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)