[Media] Geschreven door Erik op 2014-07-30 13:55:50

Fris screenshot Super Smash Bros. for Wii U toont een pixelig voorwerp

Sakurai heeft vandaag wederom een 'pic of the day' omtrent Super Smash Bros. op Miiverse gepost. Ditmaal staat een item met een retro jasje centraal. Het betreft een voorwerp die afgeleid is uit de klassieke game 'Galaga'. Als je het afvuurt, verschijnt de UFO 'Boss Galaga', welke een hulpeloze medespeler zomaar naar de bovenkant van het scherm verscheept. Hierdoor ben je meer open voor vijandelijk vuur. Het is echter wel mogelijk om je uit deze 'tractor beam' te werken als je Boss Galaga een aantal rake klappen geeft. Het voorwerp is hieronder te bewonderen, samen met een bijgevoegd bericht van Sakurai. De beste man schreef het volgende (vertaald):

"Afbeelding van de dag. Als je gevangen wordt in Baas Galaga zijn 'tractor beam', draagt het je naar de bovenkant van het scherm. Je kunt hem neerschieten, maar hij zal je niet ondersteunen in gevechten voor dubbel zoveel vuurkracht."
De Wii U-versie van Super Smash Bros. verschijnt deze winter. Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ligt 3 oktober in de schappen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)