[Media] Geschreven door Erik op 2014-08-01 11:29:02

Target Blast Super Smash Bros. for Nintendo 3DS geteased en talloze andere screens

Ook vandaag heeft Sakurai de 'Pic of the Day' van Super Smash Bros. op Miiverse gedeeld. Daarnaast zijn er dik twee dozijn aan screens verschenen voor zowel de Nintendo 3DS als de Wii U-versie. Target Blast is de naam van een nieuwe minigame in Super Smash Bros. Voor zijn afbeelding van de dag heeft Masahiro Sakurai op Miiverse hier wat beeldmateriaal van vrijgegeven. Target Blast kan gezien worden als een combinatie van 'Home-Run Contest' en 'Target Smash'. De bedoeling is om een bom zoveel mogelijk schade te geven, waarna je hem binnen de tijd moet lanceren naar een course met 'targets'. Hoe meer schade je de bom hebt geleverd, hoe krachtiger de explosie. Je hebt twee pogingen om alle schietschijven te breken. De totale score die je hierbij haalt, draagt bij aan je Global Smash Power. Dit is Smash Bros' zijn equivalent aan een Leaderbord, welke jouw scores ofwel 'kracht' meet ten opzichte van andere spelers. Hoe hoger je score, hoe verder je van de 'onderkant' van de ranglijst afstaat. Hieronder zijn twee afbeeldingen te bekijken van Target Blast, alsmede commentaar van Sakurai. Hij zei het volgende (vertaald):

"Wat is er met die bom? Dit lijkt op het stadion van 'Home-run Contest', maar de knuppel is nergens te bekennen. Op het moment dat je de bom aanraakt, begint hij af te tellen. Geef hem genoeg schade, lanceer hem op het juiste moment en als het cijfer op de bom 0 wordt...!!

"Dan gaat ie BOOEEM! De explosie vernietigt niet alleen de 'targets', maar het zorgt ook voor een kettingreactie door versplinterde muren en 'bomblokken'. Dit draagt allemaal bij aan het zetten van een zo hoog mogelijke score. Het is een nieuwe activiteit die de concepten van Target Smash en Home-run Contest combineert en gaat door het leven als 'Target Blast'. Je uiteindelijke score wordt bepaald na twee ronden. Je score van Target Blast wordt uiteraard ook meegerekend voor je Global Smash Power."
Tot slot heeft Nintendo nog een hoop frisse screenshots van de game uitgebracht. Deze zijn eerder verschenen in het Japanse tijdschrift Famitsu. Er wordt nader licht geschenen op zowel de Nintendo 3DS als de Wii U-versie. De focus lijkt te liggen op de krachten van een aantal specifieke personages. Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ligt vanaf 3 oktober in onze schappen. De Wii U-versie doet echter deze winter pas ons kikkerlandje aan. Nintendo 3DS: Wii U:

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)