[Media] Geschreven door Erik op 2014-08-25 10:45:06

Screens Super Smash Bros. for Nintendo 3DS tonen frisse mogelijkheden Classic Mode

In zijn nieuwe Pic of the Day, stelt Sakurai de vertrouwde Classic Mode uit Super Smash Bros. for Nintendo 3DS centraal. De Classic Mode is al sinds het originele Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 van de partij. In deze modus moest je in verschillende rondes gehakt maken van je vijanden, om uiteindelijk oog in oog te staan met de gevreesde Master Hand. Sakurai onthulde met zijn Pic of the Day vandaag dat de Classic Mode ditmaal een aantal verfrissingen kent. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om 'coins' in te zetten voor een gevecht. Dit levert moeilijkere tegenstanders op alsmede hogere beloningen als je ze vervolgens weet te verslaan. Daarnaast kun je nu je eigen route samenstellen via een kaart. Bij de twee beelden die hij vrijgaf, had Sakurai het volgende te zeggen (vertaald):

"Afbeelding van de dag. In Classic Mode trotseer je verschillende stages en baan je je een weg naar het laatste gevecht. Hoe meer goud je in de 'Fiends Scale' legt, hoe moeilijker de gevechten zullen zijn. Daartegenover staat dat de beloningen beter en overvloediger worden. De beste manier om snel coins te verdienen, is om Classic Battles op een hogere intensiteit te winnen.

In Classic Mode kun je je volgende uitdaging via een route uitkiezen. Het lijkt erop dat Master Hand aan het eind op je wacht, maar wellicht verandert dit als je de intensiteit omhoog zet?"
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt vanaf 3 oktober in de Europese schappen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)