[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-08-31 14:40:59

Screenshots en details Assist Trophies in Super Smash Bros. 3DS / Wii U

Er zijn screenshots en korte stukjes informatie online gezet over de Assist Trophies in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U. Sinds de aankondiging van de games tijdens de E3 van 2011 is er veel informatie verschenen over de Wii U- en Nintendo 3DS-versie van Super Smash Bros. Inmiddels staat de release van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS voor de deur en zal de Wii U-game snel volgen. Vandaag zijn er screenshots met kleine stukjes informatie over meerdere Assist Trophies online gezet (vertaald):

Isabelle
Isabelle, uit Animal Crossing: New Leaf, zal de vechter die haar oproept aanmoedigen en deze verschillende soorten eten geven. Deze traktaties genezen elke vechter die hen aanraken, dus pas op dat je tegenstander je snacks niet voor je neus weg snaait!

Ghirahim
Ghirahim, uit The Legend of Zelda: Skyward Sword, beweegt als een acrobaat en zal aanvallen met zowel zwaarden als messen. Hem aanvallen zal niet veel effect hebben en wanneer hij van de stage valt, kan hij zichzelf weer terug teleporteren in de actie.

Nightmare
Nightmare, uit de Kirby-serie, verschijnt eerst als power orb. Daarna verandert hij in een tovenaar en maakt hij het hele scherm pikzwart. De spelers verdwalen in de duisternis - dit geldt ook voor de computergestuurde characters, die net als de menselijke spelers fouten zullen maken.

Phosphora
Deze schoonheid uit Kid Icarus: Uprising zal met hoge snelheid door de lucht zweven en bliksemschichten schieten. Hoewel je haar als speler niet kunt verslaan, zullen je aanvallen haar wel doen terugdeinzen.

Color TV-Game 15
Color TV-Game 15 is een home console en verscheen in 1977 in Japan. Van alle Assist Trophies heeft deze de eer om de oudste te zijn.

In Super Smash Bros. zullen peddels aan de linker- en rechterkant van het speelveld een bal heen en weer over de stage laten stuiteren. Wie door de bal of één van de peddels wordt geraakt, krijgt schade en wordt gelanceerd.

Midna
Het haar van Midna, uit The Legend of Zelda: Twilight Princess, verandert in een grote hand en grijpt vechters die in de beurt zijn, waarna zij hen in de lucht gooit. Net als de grepen van vechters, kun je je niet tegen Midna's grijpacties verdedigen. Wanneer er geen vijanden in haar buurt zijn, teleporteert Midna zich naar de actie.

Mother Brain
Mother Brain is een gigantische Assist Trophy, oorspronkelijk uit de Metroid-serie, en vuurt verticale laserstralen af. Vechters die gevangen zijn door de straal zullen talloze hits en schade krijgen. Het is mogelijk om Mother Brain te verslaan door haar aan te vallen.

Dark Samus
Een op energie gebaseerde levensvorm die een opvallende gelijkenis met Samus Aran draagt. Dark Samus zal op hoge snelheid doelzoekende raketten op vijanden afvuren en wanneer deze in de buurt komen, zal zij sterke aanvallen gebruiken om haar vijanden te lanceren.

Dr. Kawashima
De goede doctor van Dr. Kawashima's Brain Training houdt ervan om op het speelveld rond te hangen en cijfers naar strijders te smijten. Wanneer de nummers botsen en bij elkaar gelijk zijn aan 10, veroorzaken deze een gigantische explosie. Door de nummers aan te vallen veranderen deze van richting.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt op 3 oktober in Europa, Super Smash Bros. for Wii U verschijnt deze winter.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)