[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-08-31 15:21:51

Screenshots en details Poké Ball Pokémon in Super Smash Bros. 3DS / Wii U

Er zijn screenshots en korte stukjes informatie online gezet over de Pokémon in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U. Sinds de aankondiging van de games tijdens de E3 van 2011 is er veel informatie verschenen over de Wii U- en Nintendo 3DS-versie van Super Smash Bros. Inmiddels staat de release van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS voor de deur en zal de Wii U-game snel volgen. Vandaag zijn er screenshots met kleine stukjes informatie over de Poké Ball Pokémon in de games online gezet (vertaald):

Fennekin
Fennekin gebruikt de aanval Incinerate om vlak voor hem vuurpilaren te creëren. Wanneer een vlam een tegenstander raakt, krijgt hij meerdere keren achter elkaar schade.

Fletchling
Fletchling zal zijn doel hinderlijk achtervolgen om hem of haar vervolgens talloze keren te pikken.

Inkay
Je kunt Inkay's aanval Topsy-Turvy gebruiken om vijanden te laten omvallen. Wanneer je rivalen zijn gevallen, zijn ze uiterst kwetsbaar.

Giratina
Met zijn aanval Dragon Breath laat Giratina wervelwinden ontstaan. Wanneer je niet op tijd vlucht, wordt je van het scherm geblazen.

Zoroark
Dit wezen valt tegenstanders bliksemsnel aan met zijn aanval Fury Swipes. Zoroark rondt zijn aanval af door de vijand op de grond te slaan.

Genesect
Genesect zal óf met lasers óf met lichtstralen aanvallen. Beide aanvalsvormen gaan door muren, dus kijk uit!

Keldeo
Secret Sword is een krachtige aanval die ervoor zorgt dat Keldeo in de buurt van zijn tegenstander van vorm kan veranderen en zijn extra lange hoorn een grotere reikwijdte heeft, waardoor hij met Slash extra veel tegenstanders kan raken.

Arceus
Arceus gebruikt zijn aanval Gravity om tegenstanders in de lucht neer te slaan. Wanneer je je niet op een platform bevindt, wordt je van de stage af geslagen.

Xerneas
Zolang Xerneas op de stage is, is iedereen makkelijker te lanceren. Dit maakt het makkelijker om tegenstanders met weinig schade toch te lanceren. De speler, die Xerneas heeft opgeroepen, krijgt de grootste power boost.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt op 3 oktober in Europa, Super Smash Bros. for Wii U verschijnt deze winter.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)