[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-08-31 15:04:58

Screenshots en details items in Super Smash Bros. 3DS / Wii U

Er zijn screenshots en korte stukjes informatie online gezet over de items in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U. Sinds de aankondiging van de games tijdens de E3 van 2011 is er veel informatie verschenen over de Wii U- en Nintendo 3DS-versie van Super Smash Bros. Inmiddels staat de release van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS voor de deur en zal de Wii U-game snel volgen. Vandaag zijn er screenshots met kleine stukjes informatie over de items in de games online gezet (vertaald):

Smash Ball
De Smash Ball is een mysterieuze bol die over de stage zweeft. Het zal breken wanneer het genoeg schade heeft opgelopen. De speler die de laatste slag leverde, is in staat om een sterke aanval, genaamd Final Smash, uit te voeren, maar slechts één keer.

Fire Bar
De vuurbalk uit de Super Mario-spellen is veranderd in een aanvalsitem. Wanneer je een tegenstander hiermee raakt, krijgen zowel deze tegenstander als jij schade en wordt de balk een stukje korter.

Steel Diver
Dit is een projectielen schietend wapen in de vorm van een geavanceerde onderzeeër. Het vuurt kleine torpedo's af, die moeilijk te zien zijn. Vlak na afvuren bewegen deze torpedo's nog traag, maar later zullen deze projectielen sneller gaan.

Fairy Bottle
Degene die dit item oppakt, heelt 100 damage, maar alleen wanneer deze vechter al meer dan 100% schade had. Wanneer een speler met te weinig schade de Fairy Bottle oppakt, heeft dit item geen effect.

Super Leaf
Degene die dit item oppakt, krijgt de staart en oren van een wasbeer.

Beehive
Pak dit item op en gooi het richting je tegenstander. Als het raakt, zullen de bijen rond je vijand gaan zwermen en hem of haar steken voor de schade. Echter, wanneer je de grond raakt, gaat de korf kapot en komen de bijen achter jou aan. Wees voorzichtig met deze dingen!

Home-Run Bat
Met dit item kun je een serie van supersterkte slagen uitvoeren. Zelfs als je tegenstander nog 0% schade heeft, kan dit item ervoor zorgen dat je vijand van de stage afvliegt.

Bullet Bill
Met dit item verander je in een Bullet Bill en schiet je direct richting de vijand. Je Circle Pad op de Nintendo 3DS of Control Stick op de Wii U op het moment zal de richting bepalen waar je naartoe vliegt, om vervolgens in een rechte lijn door te blijven vliegen.

Cucco
Wanneer het eenmaal genoeg schade heeft opgelopen, wordt een Cucco woest en roept het zijn gevederde vrienden bijeen voor backup. De Cucco gaat achter de vechter aan die hem het laatste heeft geslagen.

Daybreak
Deze heilige apparaat komt in drie delen. Verzamel ze allemaal om het wapen te monteren en te beginnen met het afvuren van verwoestende stralen die schilden van strijders negeren!
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt op 3 oktober in Europa, Super Smash Bros. for Wii U verschijnt deze winter.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)