[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-09-02 20:11:02

Geschiedenisles in All-Star Mode van Super Smash Bros. 3DS / Wii U

In de Pic of the Day heeft Sakurai de All-Star Mode van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS / Wii U onder de spreekwoordelijke loep gehouden. Masahiro Sakurai heeft via Miiverse de All-Star Mode besproken. In twee afbeeldingen heeft de beste man laten weten dat je de All-Star Mode vanaf het begin kan spelen, maar pas kan completeren wanneer je alle speelbare personages hebt vrijgespeeld. In deze modus vecht je tegen alle personages met slechts een 'x'-aantal items om jezelf te healen. De speler zal op chronologische volgorde vechten tegen de personages, dit wil zeggen dat de eerste verschijningsdatum van de personages wordt gebruikt als volgorde. Sakurai wist te zeggen (vertaald):

"Deze keer kan je iedere vechter uitdagen in All-Star Mode vanaf het moment dat je het spel voor het eerst aanzet!! Dit is een survival gevecht met gelimiteerde herstellende items en geen 'continue'-optie. Maar, deze modus is incompleet totdat je ieder personage hebt vrijgespeeld. Tot dat moment kun je alleen vechten tegen personages welke je hebt vrijgespeeld. Dit is een afbeelding van het onderste scherm, het gesloten slot geeft aan dat de mode nog steeds incompleet is.

In deze gevechten nemen meerdere vijanden het op in een stage en je wint het gevecht wanneer je er een aantal hebt verslagen. Het rust-arena welke verschijnt tussen gevechten toont de volgende vijanden en het jaar wanneer deze personages voor het eerst verschenen. Daarbij krijg je er regelmatig beloningen. De personages waartegen je vecht verschijnen zo goed als op chronologische volgorde. Kijk aan, de geschiedenis van Nintendo-spellen!"
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt op 3 oktober in Europa, Super Smash Bros. for Wii U verschijnt deze winter.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)