[Media] Geschreven door Erik op 2014-09-04 12:41:58

Sprint en klauter in finale rondes Smash Run voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

De laatste ronde van 'Smash Run' in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is in beeld gebracht. Ook vandaag heeft Masahiro Sakurai een afbeelding uit Super Smash Bros. gedeeld. Ditmaal staat de Smash Run-modus van de Nintendo 3DS-versie in de schijnwerpers. Deze modus werkt in verschillende rondes. Zo moet je in eerste instantie een groot labyrint verkennen om power-ups te verzamelen en monsters te verslaan. Vervolgens kun je deze verworven krachten inzetten tijdens het traditionele Smash-gevecht tegen drie andere spelers. Hierbij is het ook van belang hoe jij de statistieken en verschillende krachten van je personage hebt ingesteld. Deze zijn van belang tijdens de laatste rondes van Smash Run. Voor zijn 'Pic of the Day' heeft Sakurai hier twee van uitgelicht. Allereerst 'Run', waar het de bedoeling om te racen tegen de andere spelers. De beste man heeft het volgende over dit onderdeel te zeggen (vertaald):

"Afbeelding van de dag. Hier is een van de laatste onderdelen in Smash Run, genaamd 'Run!'. Zoals je verwacht, verwikkeld dit jou in een sprint naar de finish. Normaal gesproken hebben vechters die standaard sneller zijn, bewapend zijn met snelheidsverhogingen en aangedreven zijn door 'Speed Boosts' het voordeel tijdens een Smash Run. Snelheid is echter niet de enige factor die bepaalt wie winnend uit de strijd komt...

Die rode dingen in het plaatje zijn zogenoemde 'Danger Zones'. Als je hier eentje van aanraakt, wordt je bestraft door weer een heel stuk terug in de stage te verschijnen. Deze gevaarlijke zones verdwijnen als iemand ze heeft aangeraakt, dus vechters die de voorste volgen hebben hiermee een voordeel. Door de hele baan kun je snelheidsboosts vinden, wat het een verhitte strijd maakt tot het eind!"

Naast 'Run!' is er nog een andere battle die de winnaar van Smash Run moet bepalen. Deze heeft de naam 'Climb' meegekregen en de bedoeling is om exact datgene te doen wat deze titel al aangeeft. Ook hier heeft Sakurai een screenshot van meegegeven, alsmede kort commentaar. Hij postte het volgende (vertaald):
"Hier is een andere laatste battle, genaamd 'Climb!'. De personages die hoger kunnen springen of vliegen, hebben hier vanzelfsprekend een voordeel. Maar ook zij moeten de 'Danger Zones' ontwijken! Daarnaast wordt het ook behoorlijk uitdagend als je teveel ingezet hebt op je snelheid. Iedereen gaat hier helemaal in op tijdens het spelen in de multiplayer."
Vanaf 3 oktober kun je je zelf wagen aan Smash Run in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)