[Nieuws] Geschreven door Redactie op 2014-09-13 13:30:00

Winnaars 3x Super Smash Bros. for Nintendo 3DS-demo

Heb jij één van die codes gewonnen waarmee je een weekje eerder dan anderen de Super Smash Bros. for Nintendo 3DS-demo kunt spelen? Gisterenavond lanceerden wij een kleine prijsvraag voor de echte fans van de Super Smash Bros.-serie. Nintendo of Europe heeft gisteren codes weggeven om de demo van de Nintendo 3DS-versie te kunnen spelen. Wanneer je deze code hebt kunnen bemachtigen, kun jij een ongelimiteerd aantal keer vechten, en daarmee is deze demo misschien wel de ultieme voorbereiding op het volledige spel. We geven, mede met dank aan Svrr93, drie codes weg.

Wij vroegen jullie wie jullie favoriete character uit Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is en waarom. We hebben allemaal leuke inzendingen binnen gekregen en het was dan ook zeer lastig kiezen. De winnaars zullen hun prijs vandaag krijgen middels een persoonlijk bericht op deze site. De winnaars zijn geworden: Geowolf
Mijn favoriete character uit de smash games is en blijft nog altijd Ike! Niet vanwege Fire Emblem (ik ken deze spelserie niet goed), maar (1) vanwege zijn enorme zwaard en zijn (2) duidelijke politieke voorkeur.

Dit laatste zal ik even toelichten. Zelf heb ik thuis een japanse import van Super Smash Bros Brawl (ik kon destijds al niet wachten), en kwam erachter dat sommige karakters, zoals Ike, in deze versie Japans praten. 
Nu versta ik zelf geen Japans, en waarschijnlijk daarom ben ik een nederlands woord gaan horen in één van de kreten van Ike. Ik zou zweren dat de Japanse Ike bij zijn boven-B aanval soms kijhard "CDA!!!!" roept. (ja, die politieke partij) Sindsdien is dit een running gag geworden tussen mij en mijn wii-friendgroup, en schreeuwen we luidkeels mee. Zelfs terwijl geen van ons ooit daadwerkelijk op het CDA heeft gestemd.

Vind het eigenlijk wel jammer dat ik geen japanse games op mijn europese 3ds kan spelen. Dus helaas zal Ike nu 'gewoon' weer Engels praten.
TheBowserJr:
Mijn favorite character is Bowser jr, niet alleen omdat het mijn favorite character van het mario universum is, maar ook omdat het personage heel orgineel is en de moveset heel divers : bommen schieten uit de voorkant van de koopa clown car, en als taunt verandert het ding zelfs in een heuse auto! Maar het alle beste moet toch wel de final smash zijn : transfomeren naar Shadow Mario. Volgens mij had iedereen dat wel verwacht, maar hoe het idee is uitgepakt is geweldig.
Pietertje:
Mijn favoriete personage?
Ridley.

(Hopelijk is dat genoeg hint over welk personage ik echt het meest hyped ben? ;P)
Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! De demo is over zes dagen te downloaden in de Nintendo eShop en misschien hebben we binnenkort wel weer een prijsvraag op de website!

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)