[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-09-16 09:47:47

Sakurai over de toekomst van 'Pic of the Day' op Miiverse

De producer van de Super Smash Bros.-serie, Masahiro Sakurai, heeft gesproken over de toekomst van zijn rubriek op Miiverse, de 'Pic of the Day'. Sinds de aankondiging van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U plaatst Sakurai elke dag een plaatje uit (één van) de games en een korte bijhorende tekst op Miiverse. Nu Super Smash Bros. for Nintendo 3DS inmiddels verkrijgbaar is in Japan, en zelfs meer dan één miljoen keer is verkocht, begonnen velen zich af te vragen wat Sakurai met zijn rubriek zal doen. Met de 'Pic of the Day' van vandaag gaf hij extra informatie hierover (vertaald):

"Oorspronkelijk was het de bedoeling om 'Pic of the Day' slechts twee maanden uit te brengen, maar uiteindelijk bleef ik dit volhouden tot aan vandaag. De Nintendo 3DS-versie is inmiddels verkrijgbaar in Japan en daarom wil ik praten over toekomstige 'Pic of the Day'-posts.

Allereerst, ik zal niet over geheimen in het spel praten totdat het spel ook buiten Japan is verschenen. Daarna zal ik ze ongetwijfeld wel bespreken.

Verder, ik ben van plan om 'Pic of the Day' in stand te houden tot aan de release van Super Smash Bros. for Wii U. Ik weet nog niet of ik hiermee de Japanse release bedoel of dat ik dit blijf doen totdat de game ook buiten Japan verkrijgbaar is, maar het punt is dat ik voorlopig nog even verderga met posten.

'Pic of the Day' zal zich niet meer focussen op het brengen van nieuwe informatie in de nabije toekomst, maar ik hoop dat ik jullie kan blijven vermaken met interessante en leuke foto's, zoals ik dat oorspronkelijk van plan was. Dankjewel."
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschijnt op 3 oktober in Europa. Van Super Smash Bros. for Wii U zijn zowel de Japanse als de Europese releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)