[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-09-29 06:33:57

Eiji Aonuma over de downloadbare content-pakketten van Hyrule Warriors

Via Miiverse heeft Eiji Aonuma veel verteld over de aankomende downloadbare content-pakketten voor de Wii U-game Hyrule Warriors. Eerder wisten we te melden dat er downloadbare content verschijnt voor Hyrule Warriors. Vandaag heeft Eiji Aonuma hierover gesproken in Miiverse. Tevens heeft de beste man officieel het eerste "wapen" uit dit DLC-pakket bekendgemaakt: Epona. Lees hieronder alles wat de beste man te vertellen heeft over deze DLC-pakketten:

"[Voor gebruikers in Europa en Oceaniƫ] Hallo, iedereen in Europa en Oceaniƫ! Eiji Aonuma hier, de supervisor van Hyrule Warriors. Ik heb onlangs onze fans in Amerika verteld over de downloadbare content die we gaan uitbrengen voor Hyrule Warriors. Vandaag geef ik jullie deze informatie ook. 

Er wordt binnenkort meer over deze DLC bekendgemaakt, onder andere op de Hyrule Warriors-website, maar vandaag wil ik jullie een specifiek onderdeel ervan laten zien: een nieuw wapen dat deel zal uitmaken van het Master Quest-pakket (het eerste DLC-pakket dat uitkomt). Je vraagt je vast af wat voor wapen dit is, en ik denk dat het voor sommigen een verrassing zal zijn. Het wapen is... Epona! Het is misschien vreemd om Epona als 'wapen' te zien, maar in Hyrule Warriors kan ze samen met Link vijanden aanvallen! Ik heb haar al uitgeprobeerd in de game, en het voelde geweldig om hordes vijanden met haar in de pan te hakken en rond te galopperen. Het was heel leuk om deze vernieuwde versie van Epona uit te proberen in Hyrule Warriors. In de Zelda-serie kun je bijvoorbeeld niet tegen enorme eindbazen vechten terwijl je om ze heen galoppeert met Epona, maar dit kan in Hyrule Warriors wel. 

Ik hoop dat fans ervan zullen genieten om met bekende personages te spelen in een game die een ander soort actie bevat dan je gewend bent van de The Legend of Zelda-serie. Behalve Epona bevat deze DLC ook andere content, zoals nieuwe scenario's en outfits die je speelervaring nog leuker maken. Als je interesse is gewekt, kun je deze content bekijken in de Nintendo eShop. Ik hoop dat je Hyrule Warriors met deze downloadpakketten nog leuker zult vinden. 

We zijn van plan het Master Quest-pakket op 16 oktober tegelijk in Europa, Amerika en Japan uit te brengen!"
Hyrule Warriors verscheen 19 september 2014 in de Europese winkelketens. De DLC is beschikbaar vanaf 16 oktober.

Gekoppelde games

Hyrule Warriors (Wii U)