[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-10-14 15:07:49

Engelse voice-acting voor Mighty No. 9 voor de Nintendo 3DS eShop en de Wii U eShop

Ontwikkelaar Comcept USA heeft bekendgemaakt dat Mighty No. 9, welke onder andere voor de Nintendo eShop zal verschijnen, Engelse voice-acting zal krijgen. In het kickstartersproject Mighty No. 9 speel je als Beck, de negende in een serie van robots. Lang heb je zij aan zij samengewerkt met de andere acht, maar door een venijnig virus van een supercomputer hebben ze zich tegen je gekeerd. Gezien je als Mighty No. 9 de enige bent die deze virusaanval heeft overleefd, is het aan jou de taak om je voormalige broeders een kopje kleiner te maken. De afgelopen dagen hebben de zogenoemde Beckers die het spel op Kickstarter hebben gesteund kunnen stemmen of zij Japanse of Engelse stemmen in Mighty No. 9 willen hebben. Inmiddels is de stemronde voorbij en hebben Keiji Inafune en zijn mannen de uitslag bekendgemaakt. Hij deelde het volgende mee op de kickstarterspagina van het spel (vertaald):

De afgelopen week hebben we veel discussies gezien op onze fora, onze Facebook-pagina en ons Twitter-feed, allemaal over één onderwerp: Engels of Japans? In welke taal zal de voice-acting in Mighty No. 9 zijn?!

De reacties waren waanzinnig! Meer dan 20.000 [donateurs] hebben nagedacht over dit onderwerp en hun stem uitgebracht. En nu hebben we eindelijk de uitslag: Mighty No. 9 krijgt Engelse voice-acting.

Je kunt nu denken "Duh! Logisch, een groot merendeel van de donateurs van Mighty No. 9 spreekt Engels" en dat klopt, maar het zou je kunnen verbazen dat het verschil tussen de twee opties minder dan duizend stemmen was!
Mighty No. 9 moet in april 2015 onder andere verschijnen voor de Nintendo 3DS en de Wii U, als download in de Nintendo eShop.

Gekoppelde games

Mighty No. 9 (Wii U)

Mighty No. 9 (Nintendo 3DS)