[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-10-14 16:37:44

Masahiro Sakurai spreekt over het benoemen van Super Smash Bros. for 3DS / Wii U

Masahiro Sakurai heeft in een interview gesproken over het benamen van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS / Wii U. Toen de nieuwe Super Smash Bros.-games werden aangekondigd, hadden ze slechts een (tijdelijke) werktitel: Super Smash Bros. Wii U en Super Smash Bros. Nintendo 3DS. Masahiro Sakurai heeft in zijn column van Famitsu gesproken over het naam geven van deze twee titels. De uiteindelijke titel zijn respectievelijk Super Smash Bros. for Wii U en Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. Geen groot verschil met de tijdelijke werktitel en totaal niet zoals de eerdere games uit de serie heten. Sakurai was door vele fans gevraagd of de 'for' ook gelezen kon worden als 'four' (vier) of dat het gewoon toevallig zo was. Sakurai heeft hierop geantwoord (vertaald):

"Deze keer is besloten dat de naam van de systemen waarop ze verschijnen te gebruiken als subtitel om verwarring te ontkomen. Maar, bij beide systemen staat 'Super Smash Bros. for' in de titel, is dat niet leuk?"
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is sinds 3 oktober te koop in Europa. Super Smash Bros. for Wii U verschijnt op 5 december 2014.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)