[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-10-16 19:54:57

Sakurai over mogelijke Nintendo Direct en het afronden van Super Smash Bros. for Wii U

Sakurai heeft gesproken over verrassingen en een mogelijke Nintendo Direct van Super Smash Bros. for Wii U. In zijn laatste column voor Famitsu heeft Masahiro Sakurai gesproken over het feit dat Super Smash Bros. for Wii U nog steeds niet klaar is. Tevens heeft de beste man gesproken over een toekomstige aankondiging, mogelijk een Nintendo Direct. Deze mogelijke Nintendo Direct zal dan specifiek ingaan op de verschillen tussen de Nintendo 3DS-versie en de Wii U-versie van dit vierde deel in de Super Smash Bros.-reeks. Verder wist hij nog te melden (vertaald):

"Het ontwikkelen van spellen is zeer moeilijk. Je kan het niet afkrijgen zondfer veel op te offeren, inclusief je privé leven, en je wordt vaak gekwetst. Maar, ik ben zeer dankbaar voor de vele mensen die betrokken zijn bij de projecten en voor de vele mensen die het spel spelen."
Wanneer deze aankondiging plaatsvindt, is vooralsnog onbekend. Super Smash Bros. for Wii U verschijnt op 5 december in Europa. We bedanken N1ntendo-lid "Nintendofan" voor het melden van dit nieuws.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)