[Nieuws] Geschreven door Marco op 2014-10-17 19:44:59

Amazon lekt nieuwe details Super Smash Bros. for Wii U over extra spelmodi

Volgens de productomschrijving van Amazon.com krijgt Super Smash Bros. for Wii U een level editor en een bordspel-modus. Amazon.com, een van de grootste webwinkels ter wereld, heeft vandaag haar product omschrijving van Super Smash Bros. for Wii U van een update voorzien. In de omschrijving wordt onder andere gesproken over bekende details als de amiibo figures, maar er staan ook nieuwe details tussen. Zo zou het mogelijk zijn om zelf levels te maken op de Wii U GamePad, of om deel te nemen aan de nieuwe bordspel-modus (vertaald):

"Neem het op tegen het grootste rooster van Nintendo All-Stars dat ooit is samengesteld! Laat je rivalen vliegen met krachtige aanvallen en verdien volledig nieuwe aanpassingen en items om de moves en statistieken van je personage te verbeteren. Train vervolgens de intelligente amiibo figurines om ze tegen je vrienden te laten vechten!

Het bekende en geliefde multiplayer knokfestijn is nu op de Wii U-console! Neem het op tegen alle nieuwkomers als Mario, Mega Man, Sonic, en meer bekende grootheden. Of tik met een amiibo op de Wii U GamePad om het te trainen door er mee- of tegen te vechten. Je kunt zelfs je amiibo tegen die van een vriend laten vechten om te zien om je trainingsmethodes stand houden. Of je nu levels bouwt op de Wii U GamePad, meedoet aan uitdagingen van Master Hand en Crazy Hand, of je tegenstanders te slim af bent in de gloednieuwe bordspel-modus, de ultieme Smash Bros.-game is ongetwijfeld gearriveerd!"
Wat de uitdagingen van Master Hand en Crazy Hand en de bordspel-modus precies inhouden is niet bekend, maar zodra er meer informatie is lees je het hier. Super Smash Bros. for Wii U verschijnt op 5 december in Europa.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)