[Nieuws] Geschreven door Jay. op 2004-05-05 17:21:24

Mario Golf naar Europa in juni

Met een stok tegen ballen meppen, is er iets leukers...? Uiteraard zijn er dingen leuker dan dit, wat dacht je ervan om met een stok op Randy's ballen te kloppen? Maar goed, over de release van Mario Golf: Toadstool Tour is aardig wat te doen geweest. Japan en Amerika mogen al een aardig tijdje van deze game genieten terwijl wij hier in Europa maar blijven wachten en wachten. Nintendo komt vandaag met een persbericht over de releases die in juni plaatsvinden en Mario Golf mogen we meerbepaald verwachten op de 18de dag van die maand.

PERSBERICHT SLA EEN HOLE-IN-ONE MET MARIO EN VRIENDEN 
Mep de bal door kleurrijke omgevingen in Mario-stijl

5 Mei 2004 – Stel je golfkwaliteiten op de proef in de wonderlijke wereld van het Mushroom Kingdom. Kies de juiste club en sla de bal over een brede selectie golfbanen. Mario en zijn vrienden zijn klaar voor de afslag in het geheel nieuwe Mario Golf: Toadstool Tour, voor de Nintendo GameCube. De game is vanaf 18 juni 2004 verkrijgbaar in Europa.

Mario Golf: Toadstool Tour biedt golfliefhebbers alle ruimte om volop van hun sport te genieten. Spelers kunnen aan de slag met een keur aan legendarische Nintendo-helden, waaronder Mario, Luigi, Yoshi, Donkey Kong en Princess Peach, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Kies een club, bepaal exact met hoeveel kracht en in welke richting je de bal wilt slaan, en ram het kleine witte balletje over heuvels, bunkers, Egyptische ruïnes en schitterende tropische stranden.

De actie voert je naar wonderschone omgevingen, van het Mushroom Kingdom tot Peach’s Castle. Naast de gebruikelijke bunkers en waterpartijen moet je ook rekening houden met unieke andere hindernissen. Houd bijvoorbeeld die hapgrage Chain Chomps in de gaten!

Mario Golf: Toadstool Tour biedt een ruime keus aan vermakelijke golfuitdagingen, uiteenlopend van Ring Matches, Speed Golf, Character Matches en natuurlijke de klassieke 18-hole toernooien.

Alleen spelen is leuk, maar de golfactie wordt nog leuker als je samen met vrienden speelt. Nodig bijvoorbeeld drie andere spelers uit voor een dubbelspel, bestaande uit twee teams van elk twee spelers. De uitstekende camerabediening geeft een uitstekend overzicht van de actie, zodat spelers zich nauwkeurig kunnen voorbereiden op de ideale putt.

Mario en zijn vrienden hebben al geschitterd in heel veel verschillende Nintendo-titels, uiteenlopend van Super Smash Bros. tot de Mario Kart-serie. Eerdere golfavonturen van Mario verschenen voor de Game Boy Color en de N64. De laatste was Mario Golf voor de N64 uit 1999. Mario Golf: Toadstool Tour is het nieuwste deel in de unieke Mario Golf-serie.

Mario Golf: Toadstool Tour is in Europa vanaf 18 juni 2004 verkrijgbaar, voor een verwachte verkoopprijs van ongeveer 60 Euro.

Gekoppelde games

Mario Golf: Toadstool Tour (Nintendo GameCube)