[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-10-21 13:02:35

Meer pre-orders van Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire dan van X / Y

In een interview heeft Nintendo UK marketing boss Shelly Pearce gesproken over de pre-orders van Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire. Recentelijk heeft Shelly Pearce, Nintendo UK marketing boss, gesproken in een interview over het aantal pre-orders van Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire ten opzichte van Pokémon X / Y. Shelly wist hierover te zeggen (vertaald):

"Pre-orders voor Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire doen het zeer goed op het moment. De spellen zijn vaker op voorhand besteld dan bij Pokémon X / Y het geval was. Dus we zijn vrij optimistisch over deze spellen."

Later in het interview werd er ingegaan op de marketing van de nieuwe Pokémon-spellen. Volgens Shelly zal de campagne ongeveer even groot zijn in vergelijking met Pokémon X en Y. Er zullen daarom televisiereclames verschijnen en Nintendo UK heeft plannen met social media. De demo heeft tevens een grote rol bij de campagne. Pearce wist te melden over de demo (vertaald):
"Dat is een groot onderdeel van onze campagne. We komen erachter dat demo-versies van spellen goed voor ons werken. De Super Smash Bros.-demo was zeer populair en heeft veel mensen overgehaald om het spel te kopen."
Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire verschijnen op 28 november 2014 in de Europese winkelketens.

Gekoppelde games

Pokémon Omega Ruby (Nintendo 3DS)

Pokémon Alpha Sapphire (Nintendo 3DS)